top of page
Search
  • Writer's picturepiše Alenka, fotka Lovro

Aktivnosti za staro in mlado!


To imam najraje! Druženje, zabava, pogovor in učenje skozi zanimive aktivnosti. Povabi naju, da tudi zate in za tvoje pripraviva nepozabno doživetje! Predavanja, delavnice, izleti in druga doživetja.

Predavanja

Najrajši predavam o zeliščih in njihovi uporabi. To imam še iz študentskih časov, ko sem delala v Botaničnem vrtu kot vodička. Vedno pa prinesem tudi kaj za pogledat, povohat, okusit in "prijet v roke". Takšen dogodek je super za najrazličnejše skupine odraslih - društva, podporne skupine ali skupina tvojih najljubših prijateljev.

Povabi naju!

Delavnice

Naravoslovje je neizčrpen vir navdiha za zanimive in poučne delavnice. Pripravljava jih za otroke, odrasle in družine. Za vrtce in šole. Za rojstne dneve ali kar tako. Skratka - delavnice so vedno zabavne, v naravi, na vrtu ali med štirimi stenami. Tu je le nekaj utrinkov, kaj vse smo že počeli skupaj.

Gostovala sva na Koliščarskem dnevu

Delavnica z odlitki stopinj gozdnih živali

Pomagala sva žabicam čez cesto

Organizatorji akcije na Radenskem polju 2013 in 2014

Obiskovala sva vrtce (in šole)

Delavnice, usklajene z učnim načrtom oziroma kurikulumom za vrtce

Gostovala sva v različnih Mladinskih centrih

Različne delavnice in cikli delavnic, povezani z naravoslovno vsebino

Nabiralniški izleti

To je fino, če ti kdo pokaže točno kaj lahko nabiraš in kje. Spoznavamo, tipamo, vohamo, okušamo. In najpomembnejše - nabiramo! Zato med obvezno opremo spadajo pisalo, zvezek (kamor lahko spraviš vzorce rastlin za herbarij) in vrečka ali košara.

Dobrodošli tudi psi in otroci!

Vsesorte torte

Narava ima mnogo različnih obrazov. Vsaka sezona in vsako leto prinaša nove zanimivosti. Izdelujemo božične venčke, pletemo košare, ustvarjamo z jesenskim listjem...

Utrinek iz dogodka Medvedu na sledi v sodelovanju z IškAAdventure

Želiš sodelovati? Piši nama na lenki.rozman@gmail.com!


10 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page